Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 12 reviews
by P. Vrakking on

Zeer tevreden.
Jorn is vooraf bij ons thuis geweest en heeft ons goed geadviseerd.
De vloer opnieuw laten schuren en lakken en voorzien van nieuwe plinten.
Het geheel ziet er top uit en we zijn zeer tevreden.
Ik kan Jorn absoluut aanbevelen als je je vloer wilt laten doen.
Peter Vrakking

by Rom Schouten on

Jorn geeft een deskundig advies en gaat voor kwaliteit in z'n werk. Komt afspraken na en is zeer klantvriendelijk ingesteld.
Kwaliteit prijsverhouding zeer goed! Mijn ervaringen zijn gebaseerd op diverse uitgevoerde werkzaamheden door JM vloeren.

by Sven on

JM Vloeren heeft een prachtige visgraat vloer met band in ons nieuwe huis gelegd. Top advies en heel strak gelegd! Precies de uitstraling en kwaliteit die we zochten. Dank jullie wel!

by Sam van Overveldt on

Wat een mooie website zeg.

by Jaqueline Dusink on

"Jorn is prettig en persoonlijk in zijn benadering, geeft kundig advies en denkt goed met je mee. We hebben onze visgraatvloer laten repareren, schuren en oliën. Tevens is er een nieuw stuk visgraat gelegd. Jorn werkt voor reparaties en leggen samen met Leo. Ook een fantastische vakman. Het resultaat is geweldig geworden. "

by Claudia de Bruin on

Mijn vloer was nog in prima staat, echter wilde ik het laminaat in de hal vervangen en aansluiten op de bestaande houten vloer in de woonkamer. JM Vloeren heeft dit naar volle tevredenheid uitgevoerd. Echt wat een top service!

by W van Rooijen on

JM Vloeren is helder en eerlijk. Ik heb een nieuwe houten vloer gelegd, maar wist niet precies hoe ik deze het beste moest behandelen om de juiste afwerking te krijgen. JM Vloeren heeft mij een goed advies gegeven en uiteindelijk heeft JM Vloeden de werkzaamheden ook zelf uitgevoerd. Ik heb nu een vloer zoals ik deze had willen hebben. En voor de prijs hoefde ik het ook niet te laten.

by A Janssen on

De beschadigingen die onze kinderen ( schuiven met zware kast over nieuw parket ) is keurig hersteld, notabeen op Oudejaarsdag, dank!

by T. Pluis on

Onze trap was kaal gelopen. JM Vloeren heeft deze keurig hersteld.

by T Hemels on

Hallo JM Vloeren,De vloer is als niew! Prachtig werk. Goed visitekaartje. Niets dan lof!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»